PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maria Nazzaro, nova coordinadora de la Joventut Socialdemòcrata

Tomàs González i Emma Juan Salazar l’acompanyen a la junta

Per El Periòdic

La nova junta encapçalada per Maria Nazzaro, al mig.
La nova junta encapçalada per Maria Nazzaro, al mig. | PS

La Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) va renovar ahir la seva junta directiva i va triar a Maria Nazzaro com a nova coordinadora per unanimitat. D’aquesta manera, Nazarro, de 30 anys i llicenciada en Treball Social a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, amb un Màster en Treball Social sanitari per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i treballadora en el Ministeri d’Afers Socials, agafa el relleu de Joao de Melo, qui estava al capdavant de l’entitat des del 2019.

Des de la formació política van destacar que Nazzaro és la primera dona que ocupa aquest càrrec. «Confio i crec en la política com a generadora de canvis i benestar social. Estic com a coordinadora per a tots perquè soc de la ferma idea que junts som millors», va assegurar la nova coordinadora de la JSA.
En la nova junta, Nazzaro estarà acompanyada per Tomàs González Martínez, de 30 anys, que desenvoluparà el càrrec de secretari de la JSA i d’Emma Juan Salazar com a nova tresorera. La JSA també va fer història ahir al vespre en tenir dues dones a la nova junta.
Si l’elecció de Nazzaro com a coordinadora ja era històrica pel fet de ser la primera dona en assumir el càrrec, l’arribada d’Emma Juan Salazar com a tresorera encara va fer que fos més destacable aquest fet, ja que també és la primera vegada que la junta directiva de la JSA té dues dones entre els seus principals càrrecs.

Padreny demana per les infraestructures esportives
El conseller general socialdemòcrata Roger Padreny va entrar ahir a sindicatura una pregunta oral urgent dirigida al Govern en referència a les infraestructures esportives. Padreny va recordar que l’Executiu va anunciar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) amb el Decret 189/2021, del 2-6-2021, que l’esport es considera un sector d’interès nacional. Per aquest motiu, el representant socialdemòcrata va sol·licitar conèixer quina és la política de suport que el Govern oferirà per a aquestes infraestructures.

La pregunta oral es formularà i debatrà avui en la sessió del Consell General on l’Executiu també haurà de respondre a les qüestions sobre la lentitud per a realitzar tràmits per la constitució de societats i de negocis a Andorra i el canvi de nom al Concurs d’Arts Plàstiques Sergi Mas, entre altres qüestions.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT