PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comencen els preparatius per a l’Spartan Race a Encamp

Es preveu una alta afluència de públic entre participants i visitants internacionals

Per El Periòdic

Una edició passada de l’Spartan Race a Andorra.
Una edició passada de l’Spartan Race a Andorra. | Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp ja està organitzant l’acollida de l’Spartan Race i ha començat amb els preparatius per rebre, aquest pròxim cap de setmana, una nova edició d’una de les curses d’obstacles més reconegudes del món i que, per segon any consecutiu, es durà a terme al centre d’Encamp.

Plenament adaptada a la pandèmia, amb estrictes mesures de seguretat sanitària, comportarà una alta afluència de visitants i participants durant tot el cap de setmana. Durant aquests darrers dies s’han iniciat els treballs de muntatge dels recorreguts i de les proves, i s’ha informat als veïns que es preveuen canvis en la mobilitat i en dues zones d’aparcament.

Les adaptacions i restriccions seran necessàries per a poder encabir el màxim possible de proves a la zona urbana i poder atraure el màxim de turistes el més a prop possible d’hotels, comerços i restauració. L’any passat els participants van valorar molt positivament aquest tipus d’esdeveniment, que combina la zona urbana amb els entorns naturals. Segons informen des del comú, es facilitarà a tots els establiments comercials, de restauració i hotelers un document de resum en diferents idiomes perquè puguin informar amb facilitat als seus clients de les mesures contra la Covid-19 vigents actualment a Andorra.

La mateixa entitat va voler «agrair a tots els veïns i veïnes la col·laboració per a poder dur a terme aquesta jornada que té una repercussió molt positiva en la reactivació econòmica de la parròquia i del país». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT