PUBLICITAT

Les activitas d’estiu d’Encamp oferiran gairebé mil places

Les activitats estan dividides en torns setmanals a un preu de 88,90 euros, amb possible descompte

Per El Periòdic

Les colònies a l’alberg de la Baronia són una de les activitats programades pel comú.
Les colònies a l’alberg de la Baronia són una de les activitats programades pel comú. | COMÚ D\'ENCAMP

El Comú d’Encamp obre a partir de demà les inscripcions per a les activitats d’aquest estiu que s’adapten al context actual i preveuen totes les mesures sanitàries que es recomanen per a activitats de lleure. Seran prop de mil places disponibles, 960, entre les nou setmanes d’activitats i els tres torns de les colònies als Cortals. Des del Departament de Joventut i Esports s’han programat les setmanes d’activitats conegudes com a 4X15: activitats d’esports, jocs i de lleure, diürnes amb servei de menjador i els tres torns de 10 dies de Colònies Cortals.
El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, va explicar que «s’han programat moltes activitats, tallers, jocs, excursions en relació amb el món de la televisió, la ràdio o anant temps enrere redescobrint el telègraf, els segells... combinant història i futur, aprenentatge i lleure amb l’objectiu de donar resposta a les famílies durant l’estiu i que els infants i joves gaudeixin d’un estiu inoblidable». El conseller de Joventut i Esports va remarcar que «les mesures sanitàries que s’han previst són molt similars a les de l’any passat, ja que van funcionar molt bé», com per exemple, la utilització de més espais exteriors i interiors, limitacions del nombre d’inscrits per cada torn, o bé mesures de neteja i desinfecció amb més freqüència, entre altres.
Així, s’oferiran les setmanes d’activitats, conegudes com a 4x15 que es desenvoluparan del 5 de juliol al 3 de setembre, de les 08.30 hores a les 20.00 hores. Estan dirigides a nens i nenes de 6 a 11 anys. Les activitats estan dividides en torns setmanals a un preu de 88,90 euros, amb un 10% de descompte si és membre del Club Piolet i de l’àrea dia a dia i d’un 20% de descompte per al segon germà/germana. Les activitats es duran a terme en diferents espais de la parròquia i les places estan limitades a 75 participants per setmana a Encamp. Al Pas de la Casa les places disponibles són 20 i els horaris són de les 09.00 hores a les 20.00 hores de dilluns a dissabte i de 09.00 a 19.00 hores els diumenges, i fins a 12 anys.
D’altra banda s’organitzen també les colònies a l’alberg de la Baronia, del 5 al 14 de juliol, del 19 al 28 de juliol i del 2 a l’11 d’agost. Aquesta activitat està dirigida a infants i joves de 8 a 17 anys i hi haurà 35 places disponibles per torn. El preu de l’activitat és, per torn, de 239,40 euros per a infants i joves de la parròquia, de 285,80 euros per als infants i joves del país i de 483,80 euros per a infants i joves de fora del país. També hi ha descomptes d’un 10% si és membre del Club Piolet o disposa del Carnet Jove i un 20% per al segon germà/germana.
L’objectiu temàtic d’enguany és aconseguir donar a conèixer l’impacte que han tingut i tenen els mitjans de comunicació en la nostra societat, el lema és Desconnecta per connectar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT