PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’ocupació es manté al 55% el darrer cap de setmana

Pujol destaca l'obertura de més establiments, especialment a parròquies altes

Per Lídia López

Una recepció d’hotel.
Una recepció d’hotel. | MARICEL BLANCH

L’ocupació hotelera torna a marcar un 55% el darrer cap de setmana, la mateixa xifra que l’anterior, segons les dades fetes públiques per la Unió Hotelera (UHA). El seu director, Jordi Pujol, va destacar al respecte que han obert cinc establiments més de l’associació, la majoria de parròquies altes, i que això és un símptoma que s’acosta l’estiu.

«L’objectiu és arribar a principis d’estiu, que el marca Sant Joan, amb el màxim d’hotels oberts», va declarar Pujol, que també va mostrar-se esperançat que enguany se superi la xifra del 70% d’establiments oberts de l’estiu passat. Així, l’UHA creu que «l’oferta de Vallnord, Grandvalira i Naturlandia és una gran ajuda per tots els hotels que no estan al centre», posant en relleu el pes de la bicicleta a la Massana, i del senderisme i l’oci familiar a la vall d’orient, que enguany també comptarà amb els concerts de Soldeu.

Sigui com sigui, Pujol va recordar que, habitualment, l’època que comprèn el maig o la primera meitat de juny és «complicada», i que malgrat que no està sent del tot bona, «tampoc és la pitjor de la història». «És un moment que serveix per preparar l’estiu», va recalcar el director. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT