PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nombre de vacunes administrades supera les 43.000 dosis

En les últimes 24 hores només s’han detectat quatre nous positius

Per El Periòdic

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell | Maricel Blanch

El programa de vacunació segueix avançant dia a dia segons les previsions. En aquest sentit, des del Govern, van indicar a través d’un comunicat que el nombre de dosis de vaccins administrades supera les 43.000, concretament, són, 43.039. D’aquestes 31.624 corresponen a primeres dosis, mentre que les 11.415 restants són segones.

D’altra banda, en les darreres 24 hores, segons s’informa des del Ministeri de Salut, només s’han detectat quatre nous positius, mentre que no s’ha donat l’alta a cap afectat per la Covid, situant els casos actius en 97. D’aquesta manera, des de l’inici de la pandèmia, 13.781 han resultat afectades pel virus, mentre que 13.557 l’han superat. Les defuncions, com des de fa setmanes, es mantenen en 127.

Pel que fa a la pressió hospitalària, aquesta disminueix lleugerament. Actualment, hi ha dues persones ingressades a planta, mentre que a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i a la planta COVID-19 habilitada al Cedre no hi ha cap persona.

Finalment, respecte a la població escolar, segons s’explica des de l’Executiu, hi ha quatre aules sota vigilància activa parcial i dues en vigilància passiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT