Vicky Jiménez enceta amb bon gust el quadre de dobles a França

L’andorrana va guanyar per 1-2 formant parella amb la txeca Linda Noskova

Jiménez i Noskova durant el partit de dobles a França.
Jiménez i Noskova durant el partit de dobles a França. | Joan Jiménez

Vicky Jiménez segueix amb pas ferm al Roland Garros júnior. L’andorrana va encetar ahir el quadre de dobles, fent parella amb la txeca Linda Noskova, on van aconseguir la victòria per un set a dos (6-3,1-6,9-11). L’alemanya Rivkin i la belga Vandewinkel no van posar les coses gens fàcil a la del Principat, i van treure avantatge en el primer set, forçant fins a tres pèrdues de servei a les seves rivals.

No obstant el mal començament, en el segon set Jiménez i Noskova van passar per sobre de Rivkin i Vandewinkel amb un contundent 1-6, i on abans s’havien efectuat les pèrdues per una part, en aquest va ser tot el contrari. Amb l’empat al marcador es va arribar al tercer i últim set, on el partit va seguir molt igualat, però la constància de l’andorrana i la txeca va fer decantar la balança a favor seu i inclús van poder finalitzar la trobada amb el match point que van tenir quant el lluminós reflectia el 8-9.

Finalment, tres punts després, van assolir la victòria i el passi cap als vuitens de final, on ja esperen la mexicana Julia Garcia, a la qual Jiménez ja va guanyar per dos sets a zero, (6-2,6-2) en el quadre individual, i la francesa Laia Petretic, que també va perdre en individual davant la russa Polina Kudermetova. El partit es disputarà avui, a partir de les 11.00 hores.