PUBLICITAT

Cinc joves més s’afegeixen al pla d’inclusió sociolaboral

Gràcies a una donació de gairebé 17.000 euros de la Fundació Anna Didi

Per El Periòdic

Judith Pallarés amb la presidenta de la Fundació Anna Didi, Anna Babot.
Judith Pallarés amb la presidenta de la Fundació Anna Didi, Anna Babot. | SFGA / C. ESTEVE

La Fundació Anna Didi ha fet una aportació per valor de 16.822 euros al Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat destinada a finançar el programa d’inclusió sociolaboral per a adolescents i joves en situació de risc. Així es reflecteix en el conveni que ambdues entitats van signar ahir i que serà vigent durant el període d’un any.

De fet, la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés, va manifestar que aquesta aportació representa la prestació que hauria d’assumir el Govern per a la contractació de cinc adolescents per un termini de sis mesos a mitja jornada. De fet, el programa acull nou joves i la idea és «arribar a finals d’any amb uns divuit o vint». 

D’altra banda, la ministra va reconèixer que tot i que «fa poc» que el programa es troba en funcionament, ja que es va presentar al mes de març, està tenint «bastant èxit». Així doncs, la voluntat és aconseguir una ocupació laboral per als joves que els motivi i poder donar per finalitzats «llargs períodes de desocupació» que, segons Pallarés, els afecta en àmbits com la motivació, l’estat d’ànim i en la seva pròpia conducta.

Per la seva part, la presidenta de la fundació, Anna Babot, va expressar satisfacció per poder col·laborar amb un projecte que permet «ajudar a aquesta canalla que són nens que potser ningú hi pensa». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT