PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Wild Forest demana diners pels animals de Naturlandia

La reserva necessita recaptar 850 euros per cada bèstia que aculli

Per El Periòdic

Uns animals en el parc de Naturlandia
Uns animals en el parc de Naturlandia | Maricel Blanch

La reserva catalana Wild Forest ha engegat una campanya de crowdfunding, mitjançant la plataforma GoFundMe i sota el lema Macrorescat Reserva Wild Forest, per recaptar diners per poder acollir els 35 herbívors procedents de Naturlandia, tot i que, com apunten a la pàgina de recaptació, moltes de les femelles estan embarassades i, per tant, aquest nombre podria augmentar una vegada arribessin a l’espai natural.
 
Segons s’informa des de la reserva, la voluntat és recaptar 850 euros per cadascun dels animals que s’aculli per garantir «el benestar animal i no anem a acollir tants éssers vius si no podem oferir-los la millor vida possible amb tota la seguretat».

Des de Wild Forest es comprometen a acollir-los tots «si aconseguim recaptar fons per poder preparar tot bé per la seva arribada». Entre les adequacions que haurien de fer, segons indiquen les mateixes fonts, hi ha «noves quarantenes, noves instal·lacions d’abeuradors automàtics, nous punts de farratge per ampliar els menjadors, despeses veterinàries diferents, així com càmeres de foto per tenir-los controlats, entre altres factors».

La reserva estima que necessitaria un total de 29.750 euros per poder-los acollir tots. Ahir a la tarda, 185 persones ja havien realitzat una donació i permetien fer pujar la barra de recaptació fins als 4.743 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT