PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Edgar Montellà frega el podi en la Pujada a Guia d’Isora

El pilot de l’ACA Esport va ser quart, a tan sols 52 mil·lèsimes del tercer lloc

Per El Periòdic

Montellà durant la Pujada a Guia d’Isora.
Montellà durant la Pujada a Guia d’Isora. | ACA Esport

Edgar Montellà (Silver Car S3) va ser l’únic pilot de l’ACA Esport que va disputar la 12a Pujada a Guia d’Isora, segona prova vàlida per al Campionat d’Espanya de Muntanya 2021. A les Illes Afortunades, la sort va tornar a donar l’esquena a Montellà. Després d’aconseguir el tercer millor crono de la categoria III, va quedar desplaçat a la quarta plaça de la classificació d’aquesta categoria, a 52 mil·lèsimes del tercer lloc, que va ser ocupat per Mario Asenjo (Silver Car S3), una vegada acumulats els dos millors cronos de les tres pujades disputades.


La classificació final de la categoria va acabar encapçalada pel pilot de l’illa, Javier Alfonso González (Silver Car S3), amb un crono global de 6.08.707, seguit per Garikoitz Flores (Talex M3) a 2.893 i Mario Asenjo (Silver Car S3) a 4.506. La 4a plaça va ser per al pilot del programa de joves de l’Automòbil Club, amb 4.558 de retard respecte al guanyador. Les altes temperatures, que es van registrar durant el dissabte, van fer que l’ambient en l’escenari de la pujada chicharrera fos molt calorós. El sol va brillar amb força i l’asfalt va superar els 60°. Un cap de setmana en general que, tant les mecàniques com els que es van acostar, per motius professionals o simplement aficionats, a la carretera (TF-463) que uneix la Platja de Sant Joan amb la localitat de Guia d’Isora, van patir més del previst.

Una vegada finalitzada la jornada, Montellà va lamentar haver quedat fora del podi per una diferència tan minsa, i va explicar que, «sens dubte, 52 mil·lèsimes en més de 10 quilòmetres de competició és pràcticament inapreciable. Només cal esperar que algun dia la sort canviï i aquestes mil·lèsimes que ara m’allunyen de posicions de podi siguin a favor meu. Vaig ser a segon i mig de la segona plaça». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT