PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús surt en blanc del Gran Premi de Catalunya

El pilot andorrà pateix una caiguda a la tercera cursa de la Copa del Món FIM després de fer una bona eixida

Per El Periòdic

Xavi Cardelús durant la cursa.
Xavi Cardelús durant la cursa. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús no va poder acabar la tercera cursa de la Copa del Món FIM Enel de MotoE, disputada ahir al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing que sortia des de la quarta fila de la graella després de classificar-se desè dissabte a la Superpole, va fer una bona sortida i havia recuperat tres posicions després del final de recta quan, al revolt número tres, va perdre el control de la seva moto i va anar per terra, no podent reprendre la marxa.

D’aquesta manera, Cardelús es va quedar sense puntuar i no va poder aturar la mala ratxa d’incidents que l’està afectant negativament en aquest principi de temporada, ja que va caure a Jerez quan anava vuitè i a Le Mans va fer una sortida de pista, quan estava entre els set millors, que el va fer baixar fins la 13ena posició final.

L’andorrà va explicar així el que va passar a la cursa de MotoE: «Estic molt contrariat perquè sembla que se’ns hagi creuat un gat negre i no hi ha manera de tallar la ratxa de mala sort en aquesta categoria. Hem començat la cursa amb retard perquè la moto d’un dels participants ha tingut problemes i les rodes han estat sis minuts sense escalfadors, perdent temperatura».
D’altra banda, el pilot va lamentar no aprofitar el bon inici: «A la sortida, l’estratègia ha donat un bon resultat perquè he remuntat tres llocs en el primer intent d’acostar-me al grup que es podia acabar disputant les posicions d’honor de la cursa, però en arribar al revolt número tres i tombar la moto amb la traçada un pèl oberta, se me n’ha anat pràcticament de les dues rodes i no he pogut evitar perdre el control i caure». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT