PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

14 grups de cambra actuen avui i demà a Canillo

Les audicions es podran seguir presencialment o per directe a YouTube

Per El Periòdic

Imatge d’una edició passada.
Imatge d’una edició passada. | Amics Cambra Romànica

L’Associació Amics del Cambra Romànica organitza per tercer any consecutiu el Concurs Internacional Cambra Romànica, que aplegarà músics en 14 grups de cambra d’Andorra i països veïns a Canillo. Se celebra entre avui i demà, i després de l’edició en pandèmia, recupera el públic a l’auditori del Palau de Gel.

Avui es desenvoluparà la fase eliminatòria, que també oferirà les audicions en directe pel canal de YouTube de l’associació. Igualment, demà tindrà lloc la fase final amb les mateixes condicions.
L’associació vol destacar la varietat i l’atractiu dels grups participants, i anima a tots els andorrans i andorranes a assistir al Palau per gaudir d’un cap de setmana amb molta música. L’entrada és gratuïta.

Un total de 42 persones formen els 14 grups participants del concurs, repartits en dues categories per edat, en concret, entre majors i menors de 18 anys. La majoria dels participants es troben a la categoria avançada i són de procedència catalana, tot i que també s’esperen grups de València, Suïssa i Andorra.

En aquesta tercera edició el jurat està format per Efrem Roca, saxofonista; Helena Satué, violinista; i Jordi Humet, pianista. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT