PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Consell econòmic i social del Pas de la Casa pren forma

Vuit persones de diferents sectors conformen el grup

Per El Periòdic

Un moment de la trobada mantinguda ahir.
Un moment de la trobada mantinguda ahir. | Comú d\'Encamp

Els representants dels diferents sectors econòmics i dels veïns del Pas de la Casa van mantenir ahir la primera reunió en la qual es van designar els representants de cada sector i es van constituir per tirar endavant el Consell econòmic i social del Pas de la Casa. La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, va explicar que el consell econòmic i social «ha de ser un actor i un interlocutor representatiu i permanent amb el comú per tirar endavant els projectes i la dinamització econòmica del Pas de la Casa», i va presentar les accions previstes i els reptes més immediats que es plantegen per a la població. En aquest sentit, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va afegir que «aquest consell és la culminació de la necessitat real de tenir una interlocució directa entre les administracions i el teixit productiu, econòmic i social del Pas de la Casa».

Al seu torn, el ministre de Turisme, Jordi Torres, va destacar la importància que té la localitat encampadana per al país, especialment pel sector de la cartera que encapçala. Així, va augurar que «amb aquesta nova col·laboració hi guanyarà tothom: el Pas de la Casa, els sectors implicats, i de retruc, les administracions». Per la seva banda, el titular de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, també va agrair els esforços fets pel Comú d’Encamp i pels representants dels diferents sectors per tirar endavant el projecte. «Espero que el projecte doni fruits ben aviat i que el model es pugui repetir a d’altres punts del Principat», va destacar.

Així, els representants dels diferents sectors econòmics del consell econòmic i social, seran: Josep Maria Mas, de comerç; Jordi Montané i Àlex Ruiz, d’hotels i allotjaments turístics; Carlos Marreiros, de la restauració; Xavier Salinas, de la neu i l’esquí; Valérie Lackner, del sector immobiliari; i finalment, les entitats empresarials i associatives del Pas incorporen com a representants Jean Jacques Carrié, d’Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, i Òscar Ramon, per part l’Associació de veïns del Pas de la Casa, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT