PUBLICITAT

Andorra la Vella

La selecció sub-21 aspira a tot en el partit classificatori contra Albània

El conjunt dirigit per Eloy Casals torna al Nacional amb una nova generació de jugadors

Per Marcos Bernat

Imatge d’arxiu del seleccionador Eloy Casals.
Imatge d’arxiu del seleccionador Eloy Casals. | FAF

La selecció sub-21 torna a l’Estadi Nacional aquesta tarda, a les 18.00 hores, per enfrontar-se a Albània en un partit de classificació per a l’Europeu. La visita dels albanesos convida a recordar l’última trobada entre tots dos al Principat, en la qual els andorrans van aconseguir un meritori empat a dos, que va estar a punt de ser una victòria, ja que el gol visitant va arribar en els últims minuts. No obstant això, tots dos equips han canviat des de llavors. Així, l’entrenador Eloy Casals, va explicar que arriba «una nova generació», la dels nascuts l’any 2.000.

Durant l’últim any, el combinat sub-21 ha deixat actuaions històriques com l’empat a tres davant Anglaterra o la victòria 2-0 contra Turquia. Ara, tractaran de seguir amb la bona línia, començant per buscar un bon resultat avui: «Aspirem a igualar, i fins i tot millorar l’empat que vam obtenir contra ells». A més, el seleccionador va assegurar que, malgrat al canvi de diversos jugadors, les sensacions són bones: «Tots estan molt animats per estar en la concentració. Veig l’equip en una dinàmica molt positiva». A més, sobre la possible presència d’Iker Álvarez, concentrat amb l’absoluta, el preparador va afirmar que «és un privilegi tenir-lo», però va assegurar que no hi ha res decidit.

Pel que respecta al rival, Casals va destacar les qualitats d’Albània: «Tenen un bon tracte de pilota i un gran joc combinatiu». A més el tècnic va recalcar que és un rival amb objectius alts: «han dit que volen quedar segons de grup, tenen ambició». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT