PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els casos actius baixen i se situen per sota del centenar

Xavier Espot i Sílvia Riva es vacunen avui

Per El Periòdic

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | Maricel Blanch

El nombre de casos actius a Andorra va tornar a anar a la baixa ahir, situant-se per sota del centenar. En concret, hi havia 98 persones passant la malaltia, de les quals, quatre ho feien ingressades a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, totes elles a planta. Així ho va informar el Govern, on també van recollir que ni a l’UCI del centre hospitalari i a l’àrea covid del Cedre hi havia cap pacient rebent tractament.

D’altra banda, el Ministeri de Salut també va detallar que els nous positius detectats les darreres 24 hores havien estat vuit, i 20 les noves altes. Així, se sumaven 13.752 infectats i 13.527 recuperats en total i des de l’inici de la pandèmia del coronavirus. Així mateix, les defuncions es van mantenir en 127.

Pel que fa a la campanya de vacunació, dimecres es van administrar 1.293 vacunes, i d’aquesta manera, ja s’han inoculat 38.551 dosis. Actualment s’està vaccinant amb els 12.000 vaccins AstraZeneca arribats des de França. Avui serà el torn del cap de Govern, Xavier Espot, i de la ministra Sílvia Riva, de rebre la vacuna.

Finalment, sobre la població escolar, hi havia dues aules en vigilància activa i cinc en passiva. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT