PUBLICITAT

El Jambo Street Music torna amb un format reduït

El festival tindrà només dos dies d’actuacions i continuarà al Centre Històric

Per El Periòdic

La presentació d’ahir sobre la vuitena edició del Jambo Street Music amb el cartell publicitari
La presentació d’ahir sobre la vuitena edició del Jambo Street Music amb el cartell publicitari | ANA / A. B.

Després que l’any passat no es pogués celebrar la setena edició per la pandèmia de la Covid-19, la vuitena edició del Jambo Street Music torna amb força aquest any amb un cartell atractiu però amb un format més reduït. D’entrada, el festival se celebrarà només durant dos dies (18 i 19 de juny), dos menys que en edicions anteriors.

A més, els grups participants, la majoria andorrans, però també d’àmbit internacional, seran poc més d’una vintena, mentre que altres anys se sobrepassava la trentena. Pel que fa als espais, només seran tres: la plaça del Poble, la plaça Guillemó i el carrer Anna Maria Janer (darrere de Casa de la Vall). «Serà una edició que la gent recordarà primer perquè significarà sortir de la pandèmia i, al mateix temps, recordarem que va ser una edició diferent i que els grups que van tocar van ser espectaculars», va assegurar un dels organitzadors, Oriol Vilella, durant la presentació tinguda lloc ahir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Així, amb el patrocini del comú de la capital i Andorra Turisme, el Jambo Street Music haurà de complir amb un protocol sanitari que el Ministeri de Salut ha d’acabar de confeccionar. No obstant això, el festival manté la ubicació al Centre Històric, tot i que en altres zones de la parròquia hi ha espais més grans. «El Jambo va néixer al Centre Històric per dinamitzar-lo, així que no és que no tinguem més espais, ja que al país passen moltes coses i el comú fa també moltes coses a altres ubicacions, però aquesta passa al Centre Històric i ha nascut per estar aquí; a més, avui dia encara podem créixer en aquesta zona», va explicar Toni Colom, un altre dels organitzadors.

Convé recordar que com cada any, el festival serà gratuït i el primer que arribi hi podrà accedir, si hi ha lloc, a la zona dels concerts, que comptaran amb un equip de neteja i d’organització perquè cap espai estigui massificat. L’edició d’enguany del Jambo Street Music començarà el proper divendres 18 de juny a quarts de set de la tarda i acabarà el dissabte dia 19 cap a mitjanit, amb una varietat d’estils musicals presents, com ara jazz, poc, rock, flamenc, soul o grups d’autor.

Entre els diferents artistes hi figuren la cantant de hip-hop Ana Tijoux , el compositor Marc Parrot i formacions del país com Els Pali o Manu & the vodka’s.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT