PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc preveu que els socis entraran al Poliesportiu al setembre

Els afiliats de la darrera campanya tindran un descompte i pagaran 55 euros en lloc de 90

Per Marcos Bernat

Un moment de la roda de premsa sobre la campanya de socis.
Un moment de la roda de premsa sobre la campanya de socis. | Marcos Bernat

El MoraBanc preveu que tots els seus abonats vegin jugar l’equip al poliesportiu d’Andorra a partir del pròxim mes de setembre, en unes condicions millors de les quals s’han donat en la recent temporada. «El club no contempla un altre escenari que no sigui jugar amb públic. Tenim la certesa que serà millor que en l’últim partit de lliga», va declarar el cap de comunicació de l’entitat, Gabriel Fernández.

A falta conèixer el número de gent que comptarà amb el carnet de soci per a la campanya 2021/2022, cal destacar que en la passada es va superar la xifra de 2.000, malgrat les condicions marcades per la pandèmia. És a dir, una lleugera reducció respecte als 2.300 que van obtenir el carnet abans de la Covid. En aquest sentit, des del club es mostren satisfets amb la resposta dels seus seguidors: «Hem tingut la seva fidelitat en una temporada tan difícil, i ens emociona». Per això, l’entitat ha pres la decisió d’aplicar un descompte a tots aquells que van continuar amb la seva afiliació: «Volem premiar-los, i per això, tots els que van mantenir el carnet, que van pagar 90 euros, podran adquirir el nou a un cost reduït de 55».

Enguany, existirà a la possibilitat d’obtenir el carnet de soci, que permetrà, per exemple, «tenir descompte en productes del MoraBanc o rebaixes en diferents empreses del país», i ser abonat per optar a una butaca reservada del pavelló per a accedir a les trobades del conjunt tricolor. Ara com ara, tan sols es coneix el preu que hauran de pagar els socis, que serà de 120 euros. 


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT