PUBLICITAT

Andorra la Vella

La selecció vol donar la sorpresa en el partit amistós davant Irlanda

La trobada tindrà lloc avui a les 18:00 a l’Estadi Nacional i serà la primera de les dues jornades internacionals

Per Marcos Bernat

Ilde Lima amb la selecció.
Ilde Lima amb la selecció. | FAF

La selecció torna a l’Estadi Nacional amb la motivació de donar la sorpresa davant Irlanda en el partit amistós que tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.00 hores, a l’Estadi Nacional. La trobada serà la primera de les dues jornades internacionals que els tricolor disputaran en els pròxims dies. Així, dilluns que ve s’enfrontaran, també a Andorra, a Gibraltar.

El repte serà complicat, ja que es mesuren a un conjunt, a priori, favorit. Tot i això, el combinat irlandès no arriba en el seu millor estat de forma, i suma 12 duels consecutius sense conèixer la victòria. En aquesta ratxa, destaca la seva sorprenent derrota davant Luxemburg, un equip amb una qualitat inferior. No obstant això, el conjunt del Principat no considera que això sigui un factor determinant. De fet, el futbolista Marc Pujol va assegurar que, fins i tot, pot «fer que siguin més perillosos». 

Pel que respecta a l’estat dels andorrans, Pujol creu que l’equip arriba en bones condicions: «Crec que estem bé, just hem acabat ara la temporada, així que tenim encara ritme de competició».

El seleccionador nacional, Koldo Álvarez, també va descriure al seu oponent amb respecte. «Irlanda és un rival molt intens, però que alhora té qualitat i, a més, vénen amb una convocatòria que combina gent jove amb veterans». Tractant-se d’un amistós, el tècnic va admetre que podria ser un bon moment per a provar nous sistemes. «Fa un temps que estem jugant amb defensa de cinc, tal vegada és un bon moment per a jugar amb quatre a la línia defensiva». D’altra banda, respecte a la tornada a la selecció del capità, Ildefons Lima, l’entrenador va assegurar que està content «perquè ara parlarem més de futbol i no d’altres coses».
Cal destacar que les últimes jornades internacionals per Andorra es van saldar amb tres derrotes al mes de març davant Albània i Polònia, i Hongria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT