PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les seleccions de rugbi a set ja estan a preparades per a l’Europeu

El combinat femení debutarà demà al torneig, mentre que el masculí ho farà dissabte

Per Marcos Bernat

Un moment de la roda de premsa prèvia a l’Europeu de Belgrad.
Un moment de la roda de premsa prèvia a l’Europeu de Belgrad. | FAR

Les seleccions de rugbi de set, ja estan a punt per iniciar el seu camí en l’Europeu de Belgrad. Les noies començaran la seva participació demà, i disputaran dues trobades. La primera serà contra Mònaco, mentre que la segona la disputaran davant Letònia. Per part seva, els nois debutaran el dia 5 davant Bulgària i, seguidament, jugaran contra Eslovènia. Cal destacar que els rivals dels andorrans corresponen a la primera fase, composta per diversos grups de tres equips.

Pel que respecta a les condicions dels partits, aquests tindran una durada de 14 minuts cadascun, dividits en dues parts. Aquesta forma fa que els duels tinguin «un ritme molt alt», segons apunten des de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR). Així, tots dos conjunts es presenten a la competició amb l’objectiu de continuar creixent en aquest esport, tal com va afirmar la FAR: «El nostre objectiu és poder participar en tots els tornejos que puguem en aquesta modalitat, que serà part dels Jocs olímpics d’Estats petits».

Tots dos conjunts disputaran els dos enfrontaments programats el mateix dia del seu debut. Així, depenent dels resultats obtinguts en cada partit i el seu lloc en la classificació de grup, coneixeran als seus pròxims oponents. Per això, la data en la qual finalitza el torneig dependrà dels mèrits de les jugadores i jugadors del Principat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT