PUBLICITAT

Vint infants de l'Illa de la Reunió inicien l'intercanvi amb Escaldes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La parròquia escaldenca ha rebut un any més la visita d'un grup de vint infants provinents de l'Illa de la Reunió, en el marc de l'agermanament que Escaldes-Engordany manté amb el municipi de l'Etang Salé des del 1991. El grup d'infants estarà al país fins al proper 22 de gener i al llarg d'aquestes gairebé dues setmanes podran gaudir de diferents activitats amb l'objectiu que descobreixin la cultura, història i gastronomia del Principat.

El programa contempla excursions a Sant Miquel d'Engolasters, activitats a Naturlàndia, a Caldea i al Palau de Gel, així com visites a diferents museus i monuments. A més, durant quatre matins el grup rebrà classes d'esquí a Grandvalira. El cap de setmana els infants faran una estada amb les famílies dels nens i nenes de la parròquia que el proper novembre viatjaran a aquesta illa de l'Oceà Índic.

Els infants han vingut acompanyats per autoritats del municipi, com el primer adjunt de l'alcalde i delegat d'Urbanisme, Luco Honorine, la delegada de Cultura, Sonia Lapierre, el delegat d'Esports, Guy Payet, i la delegada d'Educació, Patricia Vitry.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT