PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús competirà a Catalunya aquest cap de setmana en MotoE

El circuit de Barcelona acollirà la tercera cursa de la Copa del Món

Per El Periòdic

Xavi Cardelús durant una competició.
Xavi Cardelús durant una competició. | Cardelús Racing Team

El circuit de Barcelona-Catalunya serà aquest cap de setmana l’escenari de la tercera cursa de la Copa del Món FIM Enel de MotoE que es disputa dins del programa del Gran Premi de Catalunya de MotoGP. Aquesta serà la primera vegada que Xavi Cardelús i la resta dels participants a la categoria reservada a les motos elèctriques competeixen al traçat català.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing arriba a la cita que es pot considerar com la seva «cursa de casa» amb el bagatge dels tres punts aconseguits amb la 13ena posició de Le Mans, un balanç en punts que no fa del tot justícia tenint en compte que, en aquest principi de temporada, ha estat en tot moment en el top 10 i top 8 de la categoria i que la caiguda de Jerez i la sortida de pista de Le Mans, per no impactar, contra un altre pilot han deslluït des del punt de vista dels resultats finals de cadascuna de les dues proves.
De cara a la cita, el pilot s’enfoca en «l’objectiu de recuperar-me de les circumstàncies negatives que han incidit en el meu començament de temporada a la Copa del Món de MotoE». 


 

PUBLICITAT
PUBLICITAT