PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ilde Lima encapçala la llista de convocats de la Selecció

La FAF anuncia els jugadors que estaran presents davant Irlanda i Gibraltar

Per Marcos Bernat

La llista de convocats per als partits davant Irlanda i Gibraltar.
La llista de convocats per als partits davant Irlanda i Gibraltar. | FAF

La Federació de Futbol (FAF) va anunciar ahir la llista dels 23 futbolistes que es vestiran de curt per representar Andorra en els partits amistosos davant Irlanda i Gibraltar. La trobada contra els irlandesos serà demà a les 18.00 hores a l’Estadi Nacional, mentre que el duel davant el combinat gibraltareny es podrà presenciar el dilluns 7 de juny, a les 20.45 hores, també a casa.

La llista de convocats compta amb la novetat de la presència d’Ildefons Lima. El capità tornarà al verd del Nacional amb la samarreta de la selecció després d’haver estat un temps sense fer-ho per motius extraesportius. D’aquesta manera, podrà continuar engrandint el seu rècord d’internacionalitats, que porta gestant des del seu debut amb la selecció, el 22 de juny del 1997.

Quant a la resta de jugadors, cal destacar la important presència de fins a sis representants del campió de lliga, l’Inter Club d’Escaldes. El conjunt escaldenc aportarà a Lima, Cristian Martínez, Ludo, Sergio Moreno i Josep Gomes.

Entre els futbolistes de fora del Principat, estarà Iker Álvarez. El porter és una jove promesa que juga en la pedrera del Vila-real CF, on ha tingut l’oportunitat d’anar convocat amb el primer equip. De fet, la setmana passada va lluir la bandera andorrana a Gandsk, celebrant l’històric títol d’Europa League.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, Irlanda serà la favorita en la trobada de demà. No obstant això, el dilluns s’espera un apassionant enfrontament davant Gibraltar entre dues esquadres igualades. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT