PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Federació d’Atletisme demana una pista «digna» a l’Estadi Comunal

L’entitat denuncia l’estat de les instal·lacions, que van acollir 30 clubs el cap de setmana

Per Marcos Bernat

Una imatge de la pista de l’Estadi Comunal.
Una imatge de la pista de l’Estadi Comunal. | FAA

La Federació d’Atletisme (FAA) va denunciar ahir, a través de les seves xarxes socials, el mal estat de les instal·lacions de l’Estadi Comunal i va reclamar solucions tant al Govern com al comú, assegurant que queden a la seva disposició per a posar remei al problema. «Cal una pista nova, sense luxes, però digna», va manifestar la institució en els seus canals oficials.

La queixa per part de l’organisme es produeix pocs dies després que el país visqués dues importants jornades d’atletisme: el Campionat d’Andorra i el XXXVI Míting internacional. Així, el recinte va rebre un total de 30 equips convidats de diferents països, un factor que la FAA va remarcar en la seva denúncia: «El cap de setmana vam acollir 30 clubs d’atletisme. Vam gaudir i, a més, els que ens van estar presents, també van visitar el país. Només les instal·lacions no van estar a l’altura».

Pel que respecta a l’aspecte esportiu, la FAA va mostrar la seva satisfacció respecte a la celebració de tots dos campionats, agraint a tots els clubs la seva participació. Cal recordar que les jornades van deixar un bon sabor de boca per a l’atletisme andorrà, que va tancar el cap de setmana amb set nous rècords nacionals en el Campionat d’Andorra, protagonitzats per Duna Viñals, Carolina Martins i Eloi Vilella. Tots ells, en categories inferiors (sub-16 i sub-18). A més, el Meeting Internacional va comptar amb fins a set proves diferents, disputades per nombrosos atletes de fora d’Andorra. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT