PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carlos Martínez renova per dues temporades amb l’FC Andorra

El davanter ha estat el màxim golejador de la Segona Divisió B i vestirà la tricolor a la nova Primera RFEF

Per Marcos Bernat

Carlos Martínez supera un jugador de l’Alcoià a un partit a domicili de Segona Divisió B.
Carlos Martínez supera un jugador de l’Alcoià a un partit a domicili de Segona Divisió B. | @fcandorra

Els aficionats l’FC Andorra respiren tranquils després de la renovació del màxim golejador de la Segona Divisió B, Carlos Martínez, que ha estat una peça fonamental per l’atac de l’equip en una temporada històrica. Els seus gols, 15 en total, han ajudat al fet que els tricolor ascendeixin a la Primera RFEF, nova categoria que s’estrenarà la pròxima campanya i que serà la tercera màxima divisió del futbol espanyol.

El premi va poder ser major, ja que el somni de jugar en segona Divisió va ser a prop, però es va esvair en l’eliminatòria davant la Reial Societat B en una trobada que es va decidir a la pròrroga a favor del quadre basc. Després de protagonitzar una meritòria temporada, Martínez va assegurar estar molt còmode en el club: «La valoració és molt positiva perquè estic molt bé al país, tant la meva família com jo, i al club em sento molt estimat i valorat», va afirmar l’atacant, qui també va manifestar que «continuar-hi dos anys més és el que volia, una alegria immensa».

El punta va ser un dels jugadors amb més participació en el recent campionat. Així, va disputar els 28 partits oficials de l’equip. D’aquests, 20 van ser de la fase regular de Segona B, 6 de la promoció d’ascens, un de play-off i un altre de Copa del Rei. Segons Transfermarkt, en total, va arribar a jugar 2.033 minuts. A més, la confiança d’Eder Sarabia en el futbolista és clara: dels 28 duels, va formar part de l’11 inicial en 22 ocasions.

D’altra banda, la mitjana golejadora del número 10 és realment bona. El de Mataró va trobar porteria una vegada cada 127 minuts durant la lliga regular, en la qual també es va apuntar una assistència, i una cada 122 en els partits de fase d’ascens. Totes aquestes dianes li van portar a sumar la impressionant xifra de 100 gols en la Segona B, una categoria que ha freqüentat durant diverses temporades, però de la qual s’acomiada enguany. A més, dels quatre partits que no va sortir com a titular en la primera fase de Segona B, Martínez va resoldre la trobada en dues, eixint de la banqueta, amb una tant en cadascun per trencar la sequera de gols, demostrant que és un jugador completament decisiu. El nou repte serà continuar creixent en la Primera RFEF i, per a Martínez, sembla ser una motivació malgrat haver-se quedat «amb la mel en els llavis» per un possible ascens a segona: «Ho farem amb molta il·lusió. De ben segur, aquesta lliga serà més competitiva que la Segona B, amb clubs amb molta entitat. Intentarem gaudir-ho de la millor manera per poder assolir els nostres reptes», va concloure.

Les bones actuacions del jugador i la dinàmica ascendent del conjunt del Principat, fan que la darrera temporada hagi servit perquè el nou escalfi motors de cara al futur. D’aquesta manera, el català valora tant el seu propi treball com el de l’equip: «Va ser un any molt positiu, tant en l’àmbit individual com col·lectiu. Ser el golejador de la Segona B et fa guanyar més confiança», va explicar, el davanter. 


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT