PUBLICITAT

La Cala Laurediana reobre enguany per Sant Joan

El cònsol major confia que es tornarà a repetir la bona acceptació

Per Paris Mameghani

Fotografia de la Cala Laurediana l’estiu de l’any passat.
Fotografia de la Cala Laurediana l’estiu de l’any passat. | El Periòdic

La reobertura de la Cala Laurediana en aquest 2021 és una realitat i es produirà al voltant de Sant Joan, segons va explicar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. «No tenim les dates exactes encara, però està previst tornar a obrir l’espai de la caleta i el bar sobre el dia 24 o 25 de juny», va afirmar Majoral. Així, la idea que baralla el comú quant a les dates i el projecte de la platja ve a ser el mateix de l’any passat.

El cònsol major de la parròquia també va remarcar que no té previsions sobre si hi haurà més o menys públic, però té clar en aquest aspecte que la inauguració de la cala el 2020 «va ser un èxit», amb una assistència d’unes 2.000 persones. «Les xifres si són com les de l’any passat, ja em dono per satisfet», va declarar Majoral, qui no creu que les restriccions sanitàries puguin afectar negativament la bona acollida que tingui la gent a la platja fluvial. 

D’igual manera, Majoral va insistir que l’oferta seguirà sent la mateixa i per tant la idea és la d’obrir la zona del bar, la zona amb sorra i la zona d’aigua per convertir el riu Valira en un espai d’esbarjo tal com s’havia fet a la dècada dels 70 creant un tram de terra al centre del riu.

Un altre punt que no es va dur a terme el 2020 i que el comú intentarà tirar endavant en aquesta ocasió és la de dinamitzar la zona del parc, per aplegar així un camp de futbol i organitzar-hi algun torneig. Pel que fa al terreny, Majoral va recordar que serà el mateix, és a dir, un espai d’uns 400 metres quadrats, ja que «s’aprofita que les obres ja estan fetes i la sorra ja hi és» i per tant està la zona habilitada.

Els horaris, va destacar el cònsol que serien similars als de l’any anterior, els quals anaven de les 10.00 a les 20.00 hores, i el mateix succeeix amb els preus, que no variarien de com estaven (dos euros els infants i de tres els adults) perquè la intenció és que «tot funcioni igual que l’any passat». Cal afegir que el vespre a la terrassa del bar hi tornaran a tenir lloc algunes actuacions d’artistes locals. Finalment, la Cala Laurediana es mantindrà oberta fins al mes de setembre, concretament, fins a la Diada de Meritxell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT