PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra presenta el World Skate Europe Cup d’hoquei

La competició tindrà lloc al poliesportiu de la capital i comptarà amb públic

Per Marcos Bernat

Una fotografia de la presentació del World Skate Europe Cup.
Una fotografia de la presentació del World Skate Europe Cup. | SFGA/JAViladot

Andorra va presentar ahir el campionat d’hoquei World Skate Europe Cup, que tindrà lloc del 18 al 20 de juny al Poliesportiu d’Andorra la Vella. L’esdeveniment, d’àmbit internacional, comptarà amb un total de set equips. D’ells, cinc seran catalans, mentre que les altres dues places les ocuparan un conjunt italià i un altre portuguès. Pel que respecta al format de competició, el torneig arrencarà en quarts de final amb la participació de sis esquadres. Així, tres d’elles passaran a unes semifinals per a les quals ja té el seu bitllet el Lleida Vista Blava per ser l’actual campió.

Pel que fa a la resta de partits, el Recam Laser Caldesm es medirà al Riba d’Ocell (portuguès), l’Igualada s’enfrontarà al Sarzana (italià) i el Club Patí Calafell Tot l’Any amb el Garatge Plana Girona. Els enfrontaments comptaran amb un aforament reduït de públic en les graderies. En aquest sentit, el president de la Federació Andorrana de Patinatge,

Víctor Buen, va afirmar que l’objectiu és que entri un nombre considerable d’espectadors: «Volem albergar la quantitat més gran de gent possible. Hem inclòs un sistema de ticketing perquè es puguin adquirir entrades fins a les últimes hores». D’altra banda, va recalcar que, la prioritat és «garantir la seguretat dels assistents».
Per part seva, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va mostrar la seva satisfacció per la celebració del campionat: «Aquestes oportunitats serveixen perquè Andorra torni a ser un escenari esportiu».

Cal destacar que també va estar present (telemàticament) el president de la World Skate Rink Hockey, Agostinho Silva, qui va expressar el seu agraïment a la ministra per facilitar l’organització del torneig en una situació en la qual «la pandèmia ha estat un problema per als esdeveniments esportius». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT