PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Bus Turístic arrenca amb el 100% d’aforament

Andorra Turisme i els comuns promocionen 40 rutes de ‘trail running’

Per El Periòdic

Un bus turístic.
Un bus turístic. | Arxiu ANA

Un any més, avui es torna a posar en marxa l’operativa del Bus Turístic, que enguany s’allargarà fins al 31 d’octubre. La voluntat d’Andorra Turisme continua sent la de fer descobrir als passatgers d’una manera còmoda els principals atractius turístics del país a través dels diferents itineraris temàtics. Aquest estiu es mantindran els mateixos recorreguts de l’any passat, un total de set, apostant per visites a espais naturals i a l’aire lliure, i on destaquen punts d’interès com el mirador del Roc del Quer o el llac d’Engolasters.

Com a novetat aquest estiu, el Bus Turístic podrà incrementar l’aforament del bus fins al 100% de les places disponibles, si bé les visites als espais museogràfics i culturals s’adaptaran a les restriccions establertes en cada moment. 

D’altra banda, Andorra Turisme també va anunciar ahir que, juntament amb els set comuns, es promocionaran un total de 40 itineraris destinats a l’entrenament de curses de muntanya. La iniciativa té l’objectiu de facilitar aquesta pràctica esportiva, i gràcies a l’entorn, l’orografia i l’alçada que ofereix el Principat, es proposen rutes dissenyades específicament per a l’entrenament d’esportistes, però que també poden ser itineraris aptes per al públic en general que estigui en bona forma física. 
I és que, d’ençà d’uns anys, Andorra ha esdevingut un referent en la pràctica gràcies a ser seu de diferents competicions de renom internacional de trail running

PUBLICITAT
PUBLICITAT