PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció ja prepara els pròxims partits al Nacional

Irlanda i Gibraltar seran els rivals a batre els pròxims dies 3 i 7 de juny

Per El Periòdic

Álvarez de Eulate en un entrenament aquesta setmana de la selecció.
Álvarez de Eulate en un entrenament aquesta setmana de la selecció. | FAF

La selecció de futbol ja entrena per a preparar els pròxims enfrontaments davant Irlanda i Gibraltar a l’Estadi Nacional. El nom propi és el d’Ilde Lima, que ha tornat a enfundar-se la samarreta tricolor després d’any i mig sense fer-ho a causa de la seva disputa amb la Federació Andorrana de Futbol. Tot i que cap part ha volgut fer declaracions, la situació sembla normalitzada i tot apunta al fet que comptarà per al seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate. Un altre dels jugadors de moda és Iker Álvarez. El seu company sota els pals, José Gomes, va voler destacar positivament la competència a la porteria que manté amb el jove jugador del Vila-real C. Aquest va viure la celebració amb l’equip groguet fent gala de la bandera andorrana, que va portar lligada a la cintura.


Els partits contra Irlanda i Gibraltar serviran d’avantsala per posar la maquinària a punt per al pròxim cicle de tres partits, davant San Marino, Anglaterra i Hongria, referents als European Qualifiers. Un primer partit, davant els sanmarinenses, que ha creat molta espectació, ja que pot ser l’oportunitat dels tricolor per a aconseguir els primers punts en aquesta fase premunidal. El pròxim, ja sí, un rival de classe mundial i un fixe en les grans cites: Anglaterra. Per altra banda, els de Álvarez de Eulate ja es van enfrontar davant Hongria, en un duel on l’1-4 final no va reflectir el que es va veure a l’Estadi Nacional.


Ambdós partits amistosos dels pròxims dies comptaran amb públic, tot i limitat, però que podrà tornar a veure al combinat en acció. En primera instància, el seleccionador podrà comptar amb tots els jugadors disponibles i s’haurà d’esperar per veure amb quins 11 jugadors sortirà davant Irlanda. Sembla que les rotacions estaran molt presents i no serà fins al partit davant San Marino quan realment es vegi amb qui compta l’entrenador. El pròxim dijous, a les 18.00 hores, el país acollirà la trobada que, fins fa uns dies, s’havia traslladat a l’estadi Johann Cruyff, però que, finalment, la FAF va retornar al Nacional gràcies al canvi en els protocols Covid-19 del govern irlandès. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT