PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vallnord-Pal Arinsal torna a llençar el ‘Bike Friday’ amb ofertes del 50%

La tradicional acció de l’estació de la Massana torna el pròxim 4 de juny amb unitats llimitades

Per El Periòdic

Una imatge del Bike Park de Vallnord-Pal Arinsal.
Una imatge del Bike Park de Vallnord-Pal Arinsal. | Vallnord-Pal Arinsal

A partir del divendres 4 de juny i fins a exhaurir existències, Vallnord-Pal Arinsal posarà en marxa una nova edició de la versió estival del Black Friday. Els usuaris podran adquirir el forfet d’adult o d’infant d’un dia per al Bike Park amb una reducció en el preu del 50%, és a dir, 15,50 euros en lloc de 31 euros. Com ja és costum, cada client podrà adquirir fins a cinc unitats amb aquest preu avantatjós a través de la web.

Aquests forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2021. A causa de la pandèmia, moltes de les promocions de Vallnord-Pal Arinsal no van poder aprofitar-se, però tot i això, l’estació ha volgut ampliar el marge per poder gaudir dels forfets de dia comprats. Tots els usuaris amb forfets adquirits durant el Black/White Friday de la temporada 2019- 2020 i 2020-2021, podran aprofitar-los fins al 18 d’abril del 2022.

Així doncs, tots els usuaris que els van adquirir i no van recollir els forfets, hauran rebut un nou abonament per bescanviar-lo a taquilles. Per a tots els clients que disposin dels forfets físicament, hauran de canviar-los per nous també a taquilles. Vallnord Bike Park la Massana se situa com quart millor Bike Park del món, i el circuit de descens de Copa del Món va ser premiat com a millor circuit de DHI 2019 per la UCI. Ara, amb la connexió amb el sector d’Arinsal, l’estació ofereix a tots els clients més 45 quilòmetres de descens i un desnivell superior als 1.000 metres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT