PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Santuari de Canòlich rep 520 visites prèvies a la Diada

Sant Julià ha comptabilitzat els accessos a l’oratori al llarg d’aquesta setmana

Per El Periòdic

Josep Majoral i Mireia Codina, al Santuari de Canòlich.
Josep Majoral i Mireia Codina, al Santuari de Canòlich. | ANA/M.P.

El Santuari de Canòlich ha rebut la visita d’unes 520 persones durant la setmana prèvia a la diada, que se celebrarà demà. El Comú de Sant Julià de Lòria va decidir aquest any donar continuïtat a la iniciativa d’obrir les portes del santuari durant una setmana amb la finalitat de facilitar la visita dels feligresos de forma ordenada i poder complir les recomanacions sanitàries. La cònsol menor laurediana, Mireia Codina, va manifestar que, tot i que gran part de les persones que hi han arribat són d’origen andorrà, també s’ha registrat la visita de ciutadans tant d’Espanya com de França.

Les reserves per assistir a les misses que s’oferiran amb motiu de la Diada també estan sent nombroses. De fet, Codina va assenyalar que per als oficis de les 10.00 i les 12.00 hores de dissabte, les 98 places disponibles ja estan exhaurides, mentre que per a la missa de les 18.00 hores de divendres, encara hi ha places disponibles. Per reservar plaça, és necessari fer-ho a través de WhatsApp (325.244) o bé per correu electrònic ([email protected]).

Per a la celebració de dissabte, cal recordar que està previst el repartiment de fins a 6.300 pans que mossèn Pepe Chisvert beneirà a les 09.00 hores per poder-los començar a repartir a les 09:30 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT