PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’estrena el circuit d’equilibri al Camí del Tamarro de la Comella

El recorregut compta amb cinc estructures per a infants majors de sis anys

Per El Periòdic

Les autoritats amb els infants del Llamp.
Les autoritats amb els infants del Llamp. | Comú d’Andorra la Vella

L’excursió a la zona de la Comella per buscar l’Andy, el Tamarro d’Andorra la Vella, és des d’aquesta setmana més entretinguda per als infants. Al llarg del quilòmetre de la pista, el comú ha habilitat un circuit de cinc estructures d’equilibri, adreçades a infants majors de sis anys, amb l’objectiu de fer més atractiu i divertit el camí. 

La zona, que és també un camí de BTT per als més menuts, s’afegeix a altres iniciatives per posar en valor els espais naturals de la parròquia que s’han dut a terme darrerament. De fet, l’excursió cap al Tamarro és l’inici del circuit dels Miradors de l’Obaga que es va habilitar el mandat passat per potenciar l’extensa xarxa de camins d’Andorra la Vella.

Aquesta acció de promoció turística contribuirà, a més, a donar a conèixer el vessant més sostenible de la parròquia, tal com van constatar en una visita in situ el cònsol menor, David Astrié, i els consellers de Cultura i de Promoció Turística, Miquel Canturri, i d’Aparcaments i Patrimoni Natural, Gerard Menardia. Cal destacar que el comú ha invertit 9.200 euros a les millores. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT