PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Pujada Arinsal ja té definit el programa i l’horari

L’esdeveniment tindrà lloc el 19 i 20 de juny a la carretera CS520 d’Arinsal

Per El Periòdic

Un tram de la Pujada Arinsal en una edició anterior.
Un tram de la Pujada Arinsal en una edició anterior. | ACA Esport

La Pujada Arinsal, prova que organitza l’Automòbil Club d’Andorra i que es disputarà els dies 19 i 20 de juny, ja té definit el programa i l’horari en què se centrarà el cap de setmana andorrà de velocitat, dos dies intensos en els quals l’espectacle es combinarà amb el gaudi de la natura del país. La prova serà puntuable per al Campionat de França de Muntanya 2a Divisió.


Després dels darrers canvis en les proves de muntanya del veí país, la Pujada Arinsal serà la segona cursa del campionat francès per al qual puntua. El certamen s’iniciarà el cap de setmana anterior (12 i 13 de juny) a Super Lioran-Cantal (Auvergne-Rhône-Alpes), de manera que arribarà a Andorra amb els primers favorits ja definits. Després d’Arinsal (19-20 de juny) el campionat es desplaçarà fins a La Pommeraye (Maugues-sur-Loire), els dies 26 i 27 de juny.


Segons el programa establert, el dissapte 19 de juny, a les 09.30 hores, es procedirà al tancament de la carretera CS520 (d’Arinsal a Comallemple), per a que a les 10.00 hores comencen els entrenaments lliures. Els oficials començaran, a les 11.30 hores els primers, i a les 13.00 hores els segons. La primera cursa oficial tindrà lloc a partir de les 15.00 hores. Pel que fa al diumenge 20, a les 08.00 hores es tancarà la carretera i a les 09.00 començaran els entrenament lliures. La segona cursa de l’esdeveniment es podrà gaudir a partir de les 10.00 hores, mentre que la tercera i última està prevista cap a les 12.00 hores.


Totes les pujades d’entrenaments i de cursa de la Pujada Arinsal 2021 es correran a la CS520 d’Arinsal a Comallemple, entre les fites 0,300 i 4,300. En total quatre quilòmetres amb un desnivell mitjà del 8,9%. El parc de sortida i el village de la prova estaran situats en ple centre d’Arinsal. Les mesures sanitàries que s’adoptaran al voltant de les jornades seran les màximes, per a que pilots i espectadors visitants puguin gaudir de l’esport del motor amb seguretat personal i també de cura respecte els demés. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT