PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’AFA avisa que Bit2Me no té autorització al Principat

L’autoritat alerta que «no es garanteix cap mena de protecció als seus clients»

Per El Periòdic

Un cartell publicitari de Bit2Me.
Un cartell publicitari de Bit2Me. | news.bit2me.com

L’Autoritat Financera Andorrana (AFA) va informar ahir, a través de les seves xarxes socials, així com a la seva pàgina web, que, en seguiment al qual preveu l’article 4, apartat 2, lletra o) de la Llei 10/2013, del 23 de maig, de l’Institut Nacional Andorrà de Finances, la societat Bitcoinforme SL, amb marca Bit2Me, «no disposa de cap tipus d’autorització ni està registrada a l’AFA». Així, l’autoritat financera adverteix que «no es garanteix a Andorra cap mena de protecció als potencials clients o inversors».

Cal destacar que l’advertiment de l’AFA arriba després que la marca s’hagi vist promocionada en diferents llocs del país. En els seus cartells destaca la frase: «El futur és ara, benvinguts a Bitcoin».

Pel que respecte a l’empresa, va néixer l’any 2014 i, actualment compta amb més de 30 treballadors. Segons apunten en la seva pàgina web, són una entitat «especialitzada en tecnologia financera amb un profund coneixement de la tecnologia blockchain i de les criptomonedes». Quant als seus serveis, asseguren que ajuden a «individus, exchanges, pools de mineria, emissors de tokens, fons d’inversió, governs i institucions a accedir, comerciar i gestionar criptomonedes i actius digitals de manera òptima».

Entre els seus membres, la companyia afirma estar formada per idealistes, emprenedors tecnològics, investigadors, traders quantitatius, financers, advocats i enginyers provinents d’altres grans empreses. D’altra banda, com a factor diferencial, apunten que «deixen obsolet el sistema financer tradicional» i es postulen com «la porta d’accés a mercats sense friccions».

Bit2Me destaca contínuament la idea de «llibertat». En aquest sentit, expliquen que la seva missió principal és «proveir llibertat financera perquè les persones puguin estalviar, enviar i rebre diners sense complicacions. Fins i tot en països on disposar del que un s’ha guanyat amb treball és difícil». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT