PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes comença la defensa del títol al circuit de Navarra

Repetirà experiència al costat de Jaume Font, al volant del Porsche GT3

Per El Periòdic

Vinyes s’ajusta el casc a una competició.
Vinyes s’ajusta el casc a una competició. | FotoEsport

Aquest cap de setmana (29 i 30 de maig), en el Circuit de Navarra, donarà inici el Campionat d’Espanya de Resistència (CER) de la present temporada. Joan Vinyes i Jaume Font no faltaran a la cita, compartint el volant del Porsche GT3 Cup preparat per Baporo Motorsport. Així doncs, el pilot andorrà, actual campió del CER, inicia la defensa del títol en un escenari en el qual l’any passat va aconseguir el primer podi del certamen. 


Després de gairebé mig any sense situar-se en el backet del Porsche, tant Font com Vinyes van tenir l’oportunitat de recordar sensacions, fa aproximadament 15 dies, en el mateix escenari en el qual es disputarà el primer meeting del CER 2021. Una vegada completada aquesta jornada de test, Vinyes es va mostrar optimista de cara aquest inici de temporada: «Tot ha anat molt bé, les prestacions del Porsche excel·lents i nosaltres hem recuperat el feeling de l’anterior temporada. Sens dubte, tot llest per a començar la lluita en els circuits».

El programa previst per als GT, a Los Arcos, tindrà dues parts ben diferenciades. Durant el dissabte 29, els equips se centraran en les mànigues d’entrenaments. En primer lloc, els lliures (dos mànegues de 50 minuts cadascuna), i a continuació els oficials (una manega per a cada pilot de 20 minuts). D’aquesta manera, els pilots finalitzaran aquesta primera jornada sabent com la seva posició en la graella de sortida. El diumenge 30 serà la jornada reservada a les carreres. Les dues competicions previstes estaran programades a 48 minuts més una volta. Els vencedors de cadascuna d’elles conformaran els primers podis de la temporada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT