Podis per a les gimnastes de la FAG a Mallorca i a Platja d’Aro

Alèxia Foix, Berta Miquel i Carla Amorós van demostrar l'alt nivell de la gimnàstica andorrana

El Club Gimnàstica Consell.
El Club Gimnàstica Consell. | FAG

La gimnasta del grup de tecnificació de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG), Alèxia Foix, va participar, al costat de les seves companyes del Club Gimnàstica Consell, en el Campionat Autonòmic Classificatori, pertanyent al Campionat d’Espanya per equips, a Mallorca. Totes elles van fer molt bones actuacions i van aconseguir penjar-se la medalla de plata.

Per altra banda, a Platja d’Aro es va celebrar la segona Fase de la Copa Catalana, on les gimnastes de la FAG Berta Miquel i Carla Amorós van participar en categoria Junior. Miquel va aconseguir la segona millor nota amb la pilota (15.500) i la tercera amb les maces (14.000), mentre que Amorós va assolir la tercera millor nota amb el cèrcol (14.500). Aquests esdeveniments van servir per demostrar el gran nivell de la gimnàstica andorrana.