Ges frega el podi al 43è GP Força Real de Millàs

L’andorrà va aconseguir entrar en l’escapada bona del dia, formada per quatre corredors, des del quilòmetre 11

Els corredors de l’HSPCT.
Els corredors de l’HSPCT. | Hotel Ski Plaza Cycling Team

L’equip Hotel Ski Plaza Cycling Team es va desplaçar a la localitat de Millàs amb tres dels seus corredors per disputar la cursa de 61,5 quilòmetres i amb final en pujada fins al peu de l’ermita de Força Real.

Guillem Ges va ser el ciclista destacat, i és que l’andorrà va aconseguir entrar en l’escapada bona del dia, formada per quatre corredors, des del quilòmetre 11. Finalment, Ges va assolir aquesta quarta posició que va defensar fins el final, quedant a 40 segons del guanyador i a nou segons del tercer classificat.

Per la seva part, Miquel Martínez va entrar en novena posició, mentre que Marc Saura ho va fer en la 12a. D’altra banda, els corredors de l’equip, Marc Saura i Sergi Martín van participar en el Timbaler-CRI del Campionat de Catalunya a la localitat d’El Bruc representant a la Federació Andorrana de Ciclisme. Saura va finalitzar en 16a posició en categoria Elit i Martín en 11a posició en categoria Sub-23.