PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Plaus i Montellà continuen amb el seu duel a la CM-Promoció

Excel·lent debut del jove pilot de l’ACA, Marc Solsona, a la XVI Pujada La Trona

Per El Periòdic

Montellà, Brandao, Plaus i Solsona en la XVI Pujada La Trona.
Montellà, Brandao, Plaus i Solsona en la XVI Pujada La Trona. | FotoEsport

Els Silver Car desplaçats des d’Andorra, pilotats per Ramón Plaus i Edgar Montellà, van ser una vegada més protagonistes en la lluita per a la primera posició del podi de la categoria CM-Promo. Plaus va repetir triomf, en aquesta ocasió més ampli, sobre el jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) en una prova difícil i que encara es va complicar més a mesura que va avançar la seva disputa. Francesc Munné (DemonCar CM+) va ser el vencedor de la XVI Pujada La Trona, seguit del pilot local, Santi Guitart (Demon Car CM+), mentre que la tercera plaça de la classificació absoluta va ser per a Ramón Plaus (Silver Car CM-Promo).


Cal destacar també el debut de Marc Solsona (Speed Car GTR Evo), amb el suport del programa de joves pilots de l’ACA, que va sortir airós del repte que suposava iniciar la seva trajectòria esportiva en una prova tan selectiva com la Pujada La Trona. Va completar la seva participació amb una excel·lent 4a posició en la classificació de la categoria CM-Promo i en el top10 de l’absoluta.


L’equip no va tenir cap representant en la categoria de turismes, i és que en aquest inici de temporada l’únic representant de la categoria havia estat Gerard de la Casa, que en aquests moments està recuperant-se de la lesió de canell que va sustentar al Fito. De tots els pilots en actiu de l’ACA Esport l’únic que coneixia, i a més la va guanyar, la Pujada La Trona, era de la Casa. Aquest va aconseguir el triomf en l’edició del 1999 als comandaments d’una Osella PA2. Així doncs, els quatre pilots que la van disputar aquest cap de setmana van ser debutants en el traçat de la comarca d’Osona. «És una pujada molt complicada, on s’aconsegueixen velocitats que s’acosten als 200 km/h, en un asfalt estret i molt encaixonat», va declarar Plaus al finalitzar la jornada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT