PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ja estan licitats els treballs per ampliar la CG2 a Canillo

També es van aprovar les feines per enderrocar la casa Parramon de la Massana

Per El Periòdic

Casa Parramon de la Massana.
Casa Parramon de la Massana. | ANA/ M.F.

El Consell de Ministres va aprovar el passat dimecres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació de l’eixamplament de la CG-2 entre el tram riu de la Vall del riu-Bordes de l’Aldosa, a la parròquia de Canillo.

El projecte que es licita continua l’eixampla de la CG-2 a tres carrils més vorals i galeria de serveis, en la línia de l’expedient d’expropiació. Les obres del sector quatre tenen continuïtat pel sud amb les del sector tres, i pel nord, amb la zona urbana de l’Aldosa. Només uns metres abans de l’Aldosa es preveu la secció del Pla sectorial de carreteres generals, a fi de tenir la mateixa secció amb voravia en ambdós costats de la via.
D’altra banda, també es va aprovar, a proposta de Torres, la licitació dels treballs d’enderroc de la casa Parramon ubicada a la parròquia de la Massana.

Els treballs es van tornar a licitar després que el primer concurs públic es declarés desert perquè hi havia una oferta d’import notòriament desproporcionada que va provocar la desestimació perjudicial d’ofertes a priori raonables i també una clara distorsió desfavorable en la valoració econòmica de les ofertes. L’edifici, actualment en desús, s’enderroca per evitar possibles afectacions posteriors.

Cal destacar que la forma de licitació, en els dos casos, es fa mitjançant un concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT