PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rècord nacional de Bernat Lomero als 50 metres lliures

Els quatre representants andorrans van tancar l’europeu a Budapest amb el relleu de 4×100 lliures

Per El Periòdic

Bernat i Tomàs Lomero a la darrera jornada de l’europeu.
Bernat i Tomàs Lomero a la darrera jornada de l’europeu. | FAN

La representació andorrana al complet va participar en l’última jornada del Campionat d’Europa de piscina llarga que s’ha portat a terme a Budapest. Bernat Lomero ho va fer en els 50 metres lliures; Tomàs Lomero en els 50 metres lliures i en els 100 metres papallona; Nàdia Tudó en els 50 metres braça; i Mònica Ramírez ho va fer conjuntament amb els seus companys en el relleu 4×100 lliures mixt que va tancar el campionat.

L’actuació destacada la va tenir Bernat Lomero, i és que l’encampadà va aconseguir fer un rècord nacional en la prova dels 50 metres lliures, on va aturar el crono amb un temps de 23.44, quedant primer de la seva sèrie i sumant 709 punts FINA. Per la seva banda, a la prova dels 50 metres braça, Nàdia Tudó va frenar el crono en un 23.79, quedant tercera de la seva sèrie, de sis que formaven la prova, i sumant 658 punts FINA. D’altra banda, Tomàs Lomero va aturar el crono en els 100 metres papallona en un 56.50, aconseguint sumar un total de 670 punts FINA i acabant en quarta posició de set participants en la primera de les set sèries que formaven la prova. A la cursa dels 50 metres lliures, Lomero va fer un temps de 23.98, quedant en tercera posició i sumant així 663 punts FINA.

Finalment, en el relleus de 4×100 metres lliures mixt que va tancar l’europeu, Andorra va finalitzar en setena posició de vuit participants en la sèrie número 1, de les dues que van formar la prova, aconseguint aturar el crono en un temps de 3.43.57. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT