PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Pas i la Commune de Porta uneixen les aigües residuals

El Pas i la Commune de Porta uneixen les aigües residuals

Per El Periòdic

El pas de la Casa en una imatge d'arxiu
El pas de la Casa en una imatge d'arxiu | MARICEL BLANCH

L’acord administratiu per autoritzar a la Commune de Porta a embrancar-se al col·lector general d’aigües residuals del Pas de la Casa pels edificis existents a la zona de l’Hameau des Bailletas va rebre el vistiplau de l’Executiu en la darrera sessió de Consell de Ministres, celebrat el passat dimecres. L’objectiu principal d’aquesta autorització d’embrancament i del conseqüent conveni és evitar l’actual abocament directe d’aigües residuals al medi natural i garantir-ne el sanejament.

L’entesa es pot dur a terme perquè el Govern d’Andorra disposa d’una xarxa de col·lectors generals que transporten les aigües fins a l’estació depuradora d’aigües residuals del Pas de la casa, on són tractades i abocades d’acord amb els paràmetres de qualitat exigits per la normativa vigent.
Així, s’autoritza, en un punt únic, l’embrancament al CGAR de les aigües residuals procedents dels edificis existents de la zona de l’Hameau des Bailletas a la Commune de Porta (França), corresponents a 26 equivalents-habitant i amb un cabal màxim de 5,2 m3/dia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT