PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern afirma que el VPC no es mourà de l’Estadi Nacional

L’organisme va comunicar que l’FC Andorra hauria d’organitzar-se amb el rugbi

Per David Sansaloni

El VPC Andorra sènior entrenant en l’Estadi Nacional.
El VPC Andorra sènior entrenant en l’Estadi Nacional. | VPC Andorra

El Govern va emetre un comunicat explicant que «que en cap cas s’ha decidit traslladar el VPC Andorra fora de l’Estadi Nacional», arran de les informacions aparegudes durant els últims dies. Les obres previstes al Prada de Moles, estadi habitual de l’FC Andorra, obliguen als tricolor a buscar un lloc on disputar els partits durant les pròximes temporades, ja que les remodelacions estan previstes que mantinguin una durada d’uns dos o tres anys.


Davant aquesta situació, l’organisme i el club van mantenir una reunió la setmana passada, on el Govern va dictaminar que si de forma momentània l’FC Andorra necessita les instal·lacions de l’Estadi Nacional, l’ús haurà de ser compatible i sempre d’acord amb el rugbi.


En el comunicat també s’admet que tant el club com el Comú d’Encamp van traslladar al Govern la necessitat de trobar un espai temporal on el primer equip de l’FC Andorra «pogués entrenar i disputar els partits durant la pròxima temporada». «Arran d’aquesta demanda, el Govern ha iniciat converses amb totes les parts implicades, a través de reunions formals i telemàtiques, per trobar la millor solució possible atenent totes les necessitats», van afirmar des de l’Executiu.


Fins al moment, cap part implicada havia fet cap menció al respecte, però si s’havien llençat informacions que indicaven la sortida del VPC de l’Estadi Nacional en favor de l’Equip dirigit per Gerard Piqué. La problemàtica ve a causa de les normatives establertes per l’organisme rector del futbol espanyol, que exigeix una sèrie de mínims als estadis que disputaran la temporada vinent la nova Primera Divisió RFEF, on estaran els homes d’Eder Sarabia. L’únic espai que podria albergar la competició avui dia seria l’Estadi Nacional, però a priori sembla poc factible que tant els del futbol com tota la formació (ja no sols el primer equip) del rugbi puguin conviure en un mateix espai durant tant de temps. En cas de no trobar cap solució al Principat, una de les possibilitats és que l’FC Andorra es traslladi a algun lloc de Catalunya que disposi d’aquests requeriments. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT