PUBLICITAT

Tall de circulació a l'avinguda d'Enclar la setmana que ve

El comú d'Andorra la Vella informa que s'aprofita aquest període de baixa afluència de trànsit

Per El Periòdic

El tram de l'avinguda que està en obres.
El tram de l'avinguda que està en obres. | COMÚ D\'ANDORRA LA VELLA

 

Les obres de reforma de l’avinguda d’Enclar entre l’Espai Columba i la rambla de la Margineda obliguen a tallar el trànsit en aquest tram entre el dimarts 25 i el dissabte 29 de maig a causa d’intervencions que cal fer al subsòl. Per aquesta zona concreta només es permetrà el pas als veïns i usuaris del centre esportiu Princiesport i la circulació, per tant, serà obligatòria per la CG1.

El comú d'Andorra la Vella informa que s'aprofita aquest període de baixa afluència de trànsit a causa de les vacances escolars, per fer aquesta acció. D'aquesta manera, els vehicles que es dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria des de Santa Coloma ho hauran de fer durant cinc dies únicament per la CG1 (actualment, aquest trajecte es pot cobrir tant a través de l’interior de Santa Coloma -avinguda d’Enclar-, com per la via exterior -CG1-).

La setmana vinent s’habilitarà un gir a l’esquerra, regulat per un semàfor, que obligarà els vehicles provinents de l’avinguda d’Enclar i que es dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria a incorporar-se al carrer Prat Salit (escola andorrana) fins a arribar a la rotonda del Viena.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT