PUBLICITAT

Pàmies i Serra, protagonistes de les xerrades del CCC

  • Els autors presentaran els seus darrers llibres a partir del 31 de gener
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sergi Pàmies, autor de La bicicleta estàtica. Foto: ALBERT BERTRAN

El Centre de Cultura Catalana (CCC) repetirà, per tercer any consecutiu, les xerrades amb escriptors de llengua catalana per presentar els seus darrers llibres. A partir del 31 de gener arribaran al país quatre dels autors més mediàtics del moment: Sergi Pàmies, Jair Domínguez, Biel Barnils i Màrius Serra. En aquesta ocasió, l’activitat s’englobarà dins els actes de la parròquia d’Escaldes-Engordany com a Capital de la Cultura Catalana, segons va informar ahir l’Agència de Notícies Andorrana (ANA).
L’encarregat a trencar el gel en aquesta edició serà Sergi Pàmies, que el dia 31 de gener a les 20 hores arribarà a la biblioteca escaldenca per presentar els 19 contes autobiogràfics recollits sota el títol de La bicicleta estàtica. L’autor ha transformat alguns episodis de la seva vida, com l’etapa infantil a l’exili o la separació de la dona, en relats breus de ficció.

D’aquesta manera, el fill de l’escriptora Teresa Pàmies i del líder comunista a la clandestinitat Gregorio López Raimundo, així com extertulià de RAC1, retorna al món de la creació literària després de quatre anys de silenci.
El 8 de febrer l’encarregat de trobar-se amb els lectors andorrans serà Jair Domínguez, que presentarà Jesucrist era marica. Sota aquest provocador títol s’hi amaga un recull de contes escrits en clau d’humor i amb un estil àgil i senzill. L’autora és part de l’equip de La Segona hora de RAC1, ha col·laborat en programes com Crackòvia i Polònia i també ha treballat com a guionista del popular espai televisiu Buenafuente.

PARTICIPACIÓ DE BARNIL I SERRA / El 14 de febrer està previst que la temporada de presentacions literàries compti amb la presència del llibreter Biel Barnil i l’escriptor Màrius Serra. Quinze hores de conversa entre els dos han donat com a resultat Orgia Verbal, una obra en què Serra es despulla parlant des dels temes més quotidians fins als universals.
Els responsables de la organització va assegurar que esperen poder realitzar alguna presentació més, tot i que encara no han pogut avançar-ne més detalls. El Centre de la Cultura Catalana va néixer el 16 de gener de 1995 amb la voluntat de potenciar la llengua catalana a Andorra, amb la voluntat de potenciar la llengua i la cultura catalanes al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT