PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els nedadors de la FAN freguen els rècords nacionals a Budapest

Tots junts van tancar la jornada competint en el relleu de 4X100 estils

Per David Sansaloni

Tomàs Lomero, Mònica Ramírez, Bernat Lomero i Nadia Tudó, a Budapest.
Tomàs Lomero, Mònica Ramírez, Bernat Lomero i Nadia Tudó, a Budapest. | FAN

Els nedadors de la FAN van participar al complet en la quarta jornada del Campionat d’Europa de piscina llarga que s’està portant a terme a Budapest. Nàdia Tudó ho va fer en els 200 metres braça, Bernat i Tomàs Lomero en els 50 metres papallona, i Mònica Ramírez en els 100 metres esquena del relleu 4X100 estils mixtes.

Tudó va ser la primera de la representació andorrana en participar en aquesta jornada. El seu temps va ser de 2.37.55, quedant-se a 76 centèsimes del rècord nacional, essent cinquena en la primera sèrie de la prova (de les cinc que hi constaven) i sumant 688 punts FINA.

D’altra banda, el germans Lomero van competir en la sèrie dos, de les set que formaven part la prova. Bernat Lomero va aturar el crono en 24.82, essent sisè, mentre que Tomàs Lomero va fer un temps de 24,86, essent setè. El rècord nacional se situa en 24.66, i ambdós van sumar 722 i 718 punts FINA, respectivament.

Finalment, Mònica Ramírez havia de competir als 100 metres esquena, però no ha sortit a causa de la diferència de només set minuts entre la prova individual i la sèrie dels relleus, havent prioritzat la segona.

Tots quatre van participar al relleu mixt 4×100, quedant en 10a posició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT