PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Sideco Encamp es fa amb el títol de campió de lliga

L’equip va aconseguir assolir la primera plaça a falta d’una jornada per a que es doni per acabada la competició

Per El Periòdic

El Sideco Encamp celebra el títol de lliga.
El Sideco Encamp celebra el títol de lliga. | FAF

El Sideco Encamp es va proclamar campió de lliga en vèncer per 1-3 a l’Atlètic Escaldes, en un partit on els que dirigeix Òscar Guerrero arribaven amb cinc punts de marge sobre l’Atlètic Club Escaldes a la penúltima jornada del play-off pel títol, així que els encampadans necessitaven la victòria per sentenciar la competició.

A falta d’una jornada per disputar, l’equip va aconseguir una diferència més gran de tres punts respecte del segon classificat, fet que també certifica la seva participació en la primera fase de la UEFA FUTSAL Champions League, en la que serà l’únic representant andorrà.

Guerrero va declarar que «aquests animals (jugadors) no han fallat en cap partit i estic molt content per la feina». Per la seva part, el capità Carlos Barbosa va explicar que «ha sigut una lliga molt merescuda, ja que hem estat els més regulars des de principi de temporada, i ara toca gaudir del que hem fet». Finalment, Javier Saviola va recalcar que «l’equip és com una família, més enllà de l’àmbit futbolístic». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT