PUBLICITAT

El comú proposa una àmplia oferta d’activitats d’estiu

Un total de 1.500 infants s’en podran beneficiar enguany

Per El Periòdic

Abu Ba, Kevin Poulet i Matthieu Leyder a la presentació.
Abu Ba, Kevin Poulet i Matthieu Leyder a la presentació. | COMÚ DE LA MASSANA

El Comú de la Massana ha dissenyat una àmplia oferta d’estiu per a infants de 3 a 11 anys i per a joves de 12 a 17 anys, «en col·laboració amb associacions, clubs i empreses de la parròquia», com va remarcar  el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.
Pel que fa als infants, hi haurà nou setmanes d’activitats, amb una oferta de 150 places per setmana, cosa que fa un total de 1.500 infants durant aquestes vacances escolars. 23 monitors, a més dels monitors de suport per a infants amb diversitat funcional, s’ocuparan que els nens i nenes passin unes vacances divertides. «Aquest estiu volem que sigui memorable, que els nens recordin moments increïbles perquè pensem que això és el que es mereixen després d’aquest curs tan complicat», va exposar el responsable de les activitats Matthieu Leyder.
Les novetats programades són les setmanes temàtiques de rugbi, skate i boxa. Com va afirmar el conseller Poulet «cada any introduïm noves disciplines en base a les demandes i gustos dels infants». La resta de setmanes temàtiques es manenten, com ara la Màster Xef, el teatre en anglès, la de bàsquet o futbol, ja que tenen una bona acollida.
Pel que fa als Esports d’Estiu, que engloben la major part dels infants, es continuen potenciant les activitats a l’aire lliure, com les excursions o els jocs.
També es va presentar ahir l’Estiu Jove, amb 18 places per setmana. En aquest cas, l’horari és de matí i s’ha dissenyat perquè els joves tinguin la possibilitat de conèixer noves disciplines, tant esportives com d’aventura o creatives. Cada dijous hi haurà una activitat compartida amb el punt jove d’Ordino. La novetat principal és la setmana intensiva de teatre. «L’hem programat perquè hem vist que les accions que hem fet fins ara han tingut molt èxit i volem obrir la proposta als joves que no venen habitualment al Punt 400 i que els agradaria fer teatre», va explicar el dinamitzador del Punt 400, Abou Ba.
Les inscripcions per als Esports d’estiu i Setmanes Temàtiques es faran de l’1 al 9 de juny, mentre que per l’Estiu Jove començaran el 7 de juny. Com va remarcar Poulet, el comú posa a la disposició de les famílies que ho necessitin els ajuts socials perquè cap nen o jove es quedi sense les millors vacances, segons va informar el comú en un comunicat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT