PUBLICITAT

Licitació de l’elaboració del Pla Estratègic de la Cultura

El projecte vol materialitzar els set grans reptes del Llibre blanc

Per El Periòdic

Sílvia Riva al Consell General.
Sílvia Riva al Consell General. | EL PERIÒDIC

El Govern va aprovar ahir, a proposta de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la licitació per a l’elaboració del Pla Estratègic de la Cultura 2030. El projecte té per objectiu definir i materialitzar els set grans reptes recollits al Llibre blanc de la cultura que va impulsar el ministeri amb la participació activa dels agents culturals del país i la ciutadania en general. 
Els set reptes de futur de la cultura són fruit dels resultats de la diagnosi feta a partir del procés de participació amb les direccions del ministeri, els agents culturals i artístics i la ciutadania, i estableixen el marc d’actuació i els valors als quals caldrà donar resposta. L’objectiu del pla estratègic és donar resposta als desafiaments identificats i que s’han articulat en tres dimensions: la del sector, la del territori i les pròpies de les administracions públiques, amb la finalitat de sumar esforços per aconseguir conjuntament un projecte cultural sòlid, innovador i eficient per a Andorra. 
El concurs, de caràcter nacional i de modalitat oberta, s’adreça a totes les empreses que tenen la capacitat d’executar un encàrrec d’aquestes característiques i preveu la possibilitat d’incorporar especialistes en l’àmbit de la planificació cultural, bé sigui a través de la subcontractació o d’una unió temporal d’empreses. 
El plec de bases es pot descarregar gratuïtament a les pàgines web www.tramits.ad i www.e-tramits.ad (enllaç edictes i plecs de bases) o es pot recollir al Servei de Tràmits de la planta baixa de l’edifici Administratiu del Govern. Les empreses interessades tenen temps fins el proper 25 de juny d’enguany per presentar ofertes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT