PUBLICITAT

La 'Mimi' tanca la Copa d'Europa amb una 16a posició a l'eslàlom

  • Marc Oliveras és 3er al súper gegant de Val d'Isère, i Soulié tanca 35è el Tour de Ski
EL PERIÒDIC
SAN SEBASTIAN / VAL D'ISÈRE

Periodic
Mireia Gutiérrez. Foto: TONY LARA

Mireia Gutiérrez va donar ahir una alegria a la FAE i a l'esquí del Principat després de ser 16a a l'eslàlom que posava fi a dues jornades de Copa d'Europa a l'estació austríaca de San Sebastian. L'andorrana, que fins i tot va marcar el 7è millor temps en la segona mànega envoltada de figures internacionals, va deixar molt bones sensacions, després que el dia anterior no es pogués classificar per la segona cursa de l'eslàlom gegant europeu. Així mateix, la jornada en alpí la va arrodonir Marc Oliveras a Val d'Isère, on va ser tercer al súper gegant FIS, i tan sols a 17 centèsimes del primer.

La Mimi va obtenir a l'eslàlom d'ahir no només la 16a posició, sinó que va rebaixar la seva puntuació FIS en l'especialitat, amb 15,32 punts. Els seus entrenadors van analitzar la seva actuació amb grans elogis. Ara Gutiérrez es desplaça a l'estació suïssa d'Adelboden on disputarà els dies 11 i 12 dos eslàloms FIS, el que li pot afavorir per agafar encara més confiança en una disciplina en què destaca.

A Val d'Isère, Marc Oliveras va entrar al podi i per poc no va ser primer a un súper gegant FIS on va sumar 39,13 punts, el seu millor resultat a l'especialitat. Així mateix, Nil Ruiz, que el dia anterior havia estat desqualificat en saltar-se una porta, ahir va ser 18è amb 50,45 punts FIS, el que també suposa millorar els seus 56 punts que tenia fins ara.

La resta de joves de l'equip de la FAE, va tenir discretes actuacions: Artur Pallàs va ser 41è amb 79,29 punts; Arnau Puig, 60è amb 98,76 punts, el seu millor resultat; Ferran Huertas va acabar 63è amb 102,39 punts; Gabriel Barios, 69è i 108,88 punts; Josh Alayrach, 81è i 125,48 punts; i Pol Ferrer, 88è i 145,56 punts.

SOULIÉ, AL TOUR / En esquí de fons, Francesc Soulié va acabar l'última etapa del Tour de Ski en la 35a posició final. La competició, des que va començar el 31 de desembre, ha patit 39 abandonaments. Soulié va dir ahir que per fi s'havia trobat amb bones sensacions, en una última cursa de 9km persecussió en què va treure 163,56 punts FIS, a poc més de quatre minuts del primer, Lukas Bauer. A la general, el venvedor va ser el suís Dario Cologna, que va dominar el Tour gairebé de principi a fi.

ALTIMIR, DESENA A CLAVIERE / Per últim, en esquí alpí Carla Altimir va ser 10a ahir a l'eslàlom gegant FIS júnior de Claviere (Itàlia). Altimir, que va sortir amb el dorsal 25, va sumar 67,52 punts FIS. A la primera mànega va obtenir el quart millor temps.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT