PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El públic torna al Poliesportiu per a l’última jornada de lliga

Tan sols els socis tindran accés a les entrades i tindran un preu únic de 10 euros

Per El Periòdic

El públic al Poliesportiu abans de les restriccions.
El públic al Poliesportiu abans de les restriccions. | BCA

El MoraBanc va anunciar la decisió més esperada pels aficionats: el públic podrà gaudir al Poliesportiu de l’últim partit de la Lliga Endesa que enfrontarà als tricolor davant l’Acunsa GBC el pròxim diumenge a les 18.30 hores. És cert que la notícia ve amb algunes condicions exigides pel protocol dictaminat per l’organisme rector del bàsquet espanyol i per les autoritats sanitàries pertinents. 


Solament els socis tindran accés a l’obtenció d’entrades, i es podran aconseguir en la Zona Personal de cadascú, a la web del club. Per a totes aquelles persones que no hi puguin accedir o no sàpiguen com fer-ho, el MoraBanc ha habilitat un número de contacte (885900) i una adreça de correu electrònic ([email protected]) per oferir l’ajuda necessària. Per altra banda, tan sols es podrà accedir a l’estadi amb una mascareta FFP2 i l’entrada s’haurà de dur al mòbil, no en paper. A més, si es dona la situació que es va a veure el partit en família, no es tindran en compte els anomenats grups bombolla, per tant, per molt que es comparteixi convinença sota un mateix sostre, al Poliesportiu no es podran asseure junts, ja que l’estadi ha quedat dissenyat amb una organització específica d’acord amb les normatives establertes.


De la mateixa manera, l’entitat també va voler posar el focus en les celebracions de les jugades de l’equip. «Per molt que hi vegem una gran jugada o una molt bona cistella dels nostres jugadors, queda prohibit abraçar-se o tocar-se amb qualsevol altra persona», va comunicar el club, mentre va seguir explicant que «una vegada asseguts dintre del recinte, la persona no es podrà moure del seu lloc. Únicament es podrà anar al lavabo, tot i que des del club recomanem que, si no és d’urgència, també es prescindeixi d’aquesta acció».


Les entrades ja han sortit a la venda amb un preu únic de 10 euros, i la totalitat de la recaptació anirà destinada a Unicef. El conjunt espera poder vendre unes 600 entrades, que és aproximadament l’aforament permès perquè es puguin respectar totes les mesures de seguretat sanitàries corresponents. Així doncs, els aficionats podran acompanyar l’equip en el moment més important de la temporada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT