PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Col·laboració entre Unicef, Pyrénées Andorra i MoraBanc

L’objectiu és aconseguir més socis per a l’ONG, així com pujar els donatius

Per El Periòdic

Siluetes a mida real per poder fer els donatius.
Siluetes a mida real per poder fer els donatius. | UNICEF Andorra

Unicef-Comitè d’Andorra estarà present a Pyrénées Andorra i a MoraBanc a partir del 17 de maig del 2021 en un format diferent. Per primera vegada s’exposaran unes siluetes a mida real, amb tres codis QR, als Grans Magatzems Pyrénées i a la seva divisió d’automoció, i a MoraBanc, a l’oficina del Pas de la Casa, amb l’objectiu de fer-se soci, fer un donatiu o comprar un regal que salva vides. 

Per la seva banda, MoraBanc col·labora en la campanya cedint un espai a la seva oficina del Pas de la Casa on es col·locarà una silueta. En els temps actuals, Unicef ha trobat la manera d’apropar-se a les persones respectant el protocol sanitari i les distàncies de seguretat. 

El comprador que visiti aquests espais podrà escollir tres opcions diferents per col·laborar amb els projectes d’Unicef Andorra. Una serà fer-se soci de l’ONG. D’altra banda, podrà optar per fer un donatiu. Així, també podrà comprar un regal que salva vides. 

Cal destacar que, el donant tindrà l’opció d’escollir que la seva aportació es destini a una causa concreta. En aquest sentit, podrà col·laborar amb la República Centreafricana, en suport al programa de reintegració comunitària per infants prèviament associats a grups armats. Una altra possibilitat és la de destinar els recursos al Bhutan, amb l’objectiu de contribuir a una educació inclusiva de qualitat pels infants que tenen discapacitat. Per últim, es pot realitzar l’aportació per ajudar a Zàmbia. Aquí es treballa per la creació de centres Insaka en favor del desenvolupament de la primera infància. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT