PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana clou Andoflora celebrant «l’alta afluència»

Els paradistes es mostren satisfets pel volum de vendes

Per El Periòdic

Persones observen una parada de flors.
Persones observen una parada de flors. | Comú de la Massana / Eduard Comellas

Andoflora va tancar ahir les portes després de tres dies de mercat i activitats a la plaça de les Fontetes, a la Massana. El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, va voler felicitar els visitants «per la gran responsabilitat que han mostrat, complint la distància de seguretat i el recorregut marcat». Segons va indicar la corporació, l’afluència al mercat va ser molt alta durant totes les jornades, des de primera hora del matí, fins i tot des d’abans d’obrir les paradetes. Tal com va explicar Forné, «aquesta 27a edició d’Andoflora, després de la pausa de l’any passat, ha estat més emotiva que mai, hi havia una necessitat de retrobament, de tornar a veure plantes, de celebrar l’entrada a la primavera». 

D’altra banda, l’equip comunal va aprofitar per demanar als paradistes la seva valoració, i van apuntar que tots es van mostrar molt satisfets, tant per les vendes com per la possibilitat de promoció. En concret, pel que fa a les parades de plantes i flors, les protagonistes de la fira, van esgotar bona part del producte, sobretot la planta d’exterior com els geranis o les margarides, i també les plantes aromàtiques i de cultiu, com les tomaqueres o les maduixeres. «Des del confinament s’ha notat més interès per la jardineria i el cultiu i per això, com ens han explicat els paradistes, s’ha venut molt aquest tipus de planta», va dir Forné.

Així mateix, la corporació també va treure pit de la capacitat d’Andoflora per dinamitzar tot el centre de la Massana, ja que segons van compartir, durant tot el cap de setmana hi ha hagut una alta afluència als restaurants i comerços de la parròquia.

Per últim, la guanyadora del concurs de decoració urbana va ser la floristeria E-Naturam, amb l’obra El naixement de les aigües.

PUBLICITAT
PUBLICITAT